logo
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
  • ΘΕΣΕΙΣ
  • Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ
    • Δελτίο τύπου
    • Άρθρα
    • Συνεντεύξεις
    • Ομιλίες
  • ΕΡΓΑΣΙΑ ΒΟΥΛΗΣ
    • ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ
    • ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ
    • ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΝΟΜΟΥ
    • ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΒΟΥΛΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ

  • ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
  • ΑΡΘΡΑ
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΟΜΙΛΙΕΣ

Ταλαιπωρια προκαλειται στους οδηγους λογω των διορθωσεων του δρομου Αχνας - Βρυσουλλων

PDF | Εκτύπωση | E-mail
Την οργή των διερχομένων οδηγών προκαλεί εδώ και αρκετούς μήνες η συμπεριφορά του εργολάβου που έχει αναλάβει την επιδιόρθωση του παλαιού δρόμου από την Άχνα μέχρι και τις Βρυσούλες.
Πέραν του ότι τα έργο αυτό προχωρεί με ρυθμούς χελώνας, ανέφερε ο Βουλευτής του ΔΗΣΥ Αμμοχώστου κ. Κυριάκος Χατζηγιάννης, οι εμπλεκόμενοι εργολάβοι δεν λαμβάνουν εκείνα τα μέτρα εξυπηρέτησης και καθοδήγησης των οδηγών. Κλείνουν το δρόμο χωρίς πιο πριν να τοποθετηθεί η αναγκαία προειδοποιητική σήμανση ώστε οι οδηγοί να χρειάζεται να παρεκκλίνουν διασχίζοντας τα Κοκκινοχώρια.
Για ένα πολύ μικρό αριθμό μέτρων όπου διεξάγονται τα έργα, ταλαιπωρείται μεγάλος αριθμός πολιτών επειδή δεν λαμβάνεται πρόνοια για ομαλή διέλευση της κυκλοφορίας. Προτιμούν- σημειώνει χαρακτηριστικά- να κλείνει παντελώς ο δρόμος, παρά να ανοίξει παράλληλη διέλευση. Προτιμούν να ενημερώνεται ο οδηγός όταν φθάσει από τη Λάρνακα στο χώρο των έργων, παρά να τον προειδοποιήσουν έγκαιρα από τον αυτοκινητόδρομο, ώστε ο οδηγός να επιλέξει τη συντομότερη πορεία.
Καταλήγοντας, ο βουλευτής Αμμοχώστου, κάλεσε τόσο τον εργολάβο όσο και τις εμπλεκόμενες υπηρεσίες των Βρετανικών Βάσεων και της Κυπριακής Δημοκρατίας, άμεσα να επιληφθούν του θέματος και να τερματιστεί αυτή η συμπεριφορά.

 

Poll

Αισθάνεστε ανησυχία για την θέση εργασίας σας