Ανακοινωσεις: Ο ΠΕΡΙ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΝΟΜΟΣ |
 
   
   
 
 
Ο ΠΕΡΙ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΝΟΜΟΣ Δημοσίευση: 20-03-2019
...
 
 
Αναζήτηση    Ενημερωτικό Δελτίο
      
  Σημαντικές ειδήσεις  
ΑΝΑΓΚΑΙΑ Η ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΠΑΡΟΧΗΣ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΩΝ ΚΙΝΗΤΡΩΝ
 
   
 
περισσότερα
 
 
 
 
Ημερομηνία: 12-12-2016
 
Η παράταση του σχεδίου παροχής πολεοδομικών κινήτρων θα είναι πολύ βοηθητική, δεδομένου του ότι πολλές τουριστικές επιχειρίσεις στην Ελεύθερη Περιοχή Αμμοχώστου θα αξιοποιήσουν τις χαλαρώσεις αυτές.
 

Ο βουλευτής κ. Κυριάκος Χατζηγιάννης με επιστολή του προς τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Σωκράτη Χάσικο αναφέρει ότι μια εκ νέου παράταση του σχεδίου παροχής πολεοδομικών κινήτρων για σκοπούς ανάκαμψης της αναπτυξιακής δραστηριότητας, ειδικότερα του τουριστικό τομέα, προκειμένου ένας μεγάλος αριθμός ενδιαφερομένων φυσικών και νομικών προσώπων του τομέα αυτού να μπορέσει να αξιοποιήσει τις χαλαρώσεις, για άλλα ένα με δυο χρόνια θα είναι πολύ βοηθητική και υπόβαλε την έκκληση του όπως μελετηθεί και δοθεί η εν λόγω παράταση για το σχέδιο αυτό.

Ένας μεγάλος αριθμός ενδιαφερομένων λόγω της οικονομικής κατάστασης που επικρατούσε τα τελευταία δύο χρόνια δεν ήταν σε θέση να ολοκληρώσει τους σχεδιασμούς του για αξιοποίηση του πρόσθετου συντελεστή δόμησης που προσφερόταν από το σχέδιο. Εντούτοις, τα οικονομικά αποτελέσματα της περσινής χρονιάς για τις τουριστικές επιχειρήσεις και η βελτίωση του δανειστικού κλίματος, δημιούργησαν νέες επενδυτικές δυνατότητες για αξιοποίηση των χαλαρώσεων αυτών, οι οποίες ήταν σωτήριες για την οικονομία και συνέβαλαν στην αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος, κατέληξε ο κ. Χατζηγιάννης.

 
 
Πίσω
 
comments powered by Disqus