Ανακοινωσεις:
 
   
   
 
 
Συνεδρίαση Επιτροπής Εμπορίου και Ενέργειας της Βουλής: Αυξήσεις στις τιμές των καυσίμων Δημοσίευση: 21-06-2022
Συζητήσαμε σήμερα στην επιτροπή ενέργειας της Βουλής το θέμα της αύξησης της τιμής στα καύσιμα. Υπάρχουν στο τραπέζι μια πρόταση νόμου και ένα νομοσχέδιο. Η πρόταση νόμου ...
 
 
Αναζήτηση    Ενημερωτικό Δελτίο
      
  Σημαντικές ειδήσεις  
Ομιλίες σε Επιτροπές
 
   
 
περισσότερα
 
 
 
 
Αποτελέσματα: 1 - 10 από 12 [Σελίδες: 2] 1 2 Next
 
 
 
 
 
Από το 1974 μέχρι και σήμερα τα ζητήματα που αφορούν την πορεία των εγκλωβισμένων, έχουν απασχολήσει πολλάκις την Κυπριακή Δημοκρατία και τους λειτουργούς της σε πολλά επίπεδα και τομείς...
 
 
Ο βουλευτής Δρ Κυριάκος Χατζηγιάννης προτίθεται να εγγραψεί ως αυτεπάγγελτο θέμα στην Κοινοβουλευτική Επιτροπή Εσωτερικών της Βουλής για το αποχετευτικό έργο Κοκκινοχωριών.
 
 
Σήμερα στην Επιτροπή Γεωργίας της Βουλης εξετάζεται το θέμα μετά από πρόταση του Δρ Κυριάκου Χατζηγιάννη για τα μέτρα που λαμβάνει η κυβέρνηση για το θέμα της ασθένειας smalenberg.
 
 
Σήμερα στην Επιτροπή Υγείας της Βουλής της Βουλης εξετάζεται το θέμα του Δρ Κυριακου Χατζηγιάννη για την ανεξάρτητη αρχή ελέγχου τροφίμων.
 
 
Σήμερα στην Επιτροπή Εσωτερικών της Βουλής η Υπουργός Εσωτερικών θα ανταλάξει απόψεις επί του θέματος του Δρ Κυριάκου Χατζηγιάννη για τον κρακτισμό και ηχορύπανση.
 
 
Η δική μου πρόταση νόμου υιοθετήθηκε από τη κυβέρνηση και σήμερα το περιεχόμενο της είναι νόμος. Με την ευχή ότι η νομοθεσία θα εφαρμοσθεί προκειμένου η τεράστια αυτή απειλή για την οικονομία να εκλείψει.
 
 
Την απόγνωση τους εκφράζουν χιλιάδες πολίτες αυτού του τόπου οι οποίοι γίνονται θύματα κλοπών από ορισμένους επιτήδειους συλλέκτες παλαιών μετάλλων. Ωστόσο όμως θα πρέπει να πούμε ότι στους συλλέκτες μετάλλων υπάρχουν και οι πολλοί άνθρωποι οι οποίοι ταύτισαν τη ζήση τους ως ένα τίμιο επάγγελμα. Ζούνε και κερδίζουν τα προς το ζην τους εκατοντάδες οικογένειες από τη συλλογή παλαιών μετάλλων με κάθε τίμιο τρόπο και δεν μπορώ να ταυτίσω αυτούς τους ανθρώπους με εκείνες τις εξαιρέσεις κατά κόρον ΤΚ που στις πλείστες των περιπτώσεων συνοδεύονται και από έποικους και οι οποίοι μαζεύουν ότι βρουν μπροστά τους καθώς επίσης πολλές φορές με πλήρη συνείδηση εισέρχονται σε ιδιωτικές περιουσίες και κλέβουν μεταλλικά αντικείμενα των οποίων η χρήση για τον ιδιοκτήτη είναι εμφανής.
 
 
Συζητήθηκε στην Επιτροπή Ελέγχου της Βουλής το καυτό θέμα της διαχείρισης των αποβλήτων της Ελεύθερης Περιοχής Αμμοχώστου και Λάρνακας μετά από εγγραφή του θέματος από τους βουλευτές Αμμοχώστου Δρα Χατζηγιάννη Κυριάκο και Γιώργο Γεωργίου. Κατά τη συνεδρίαση έγινε σαφέστατη διαπίστωση για το απαράδεκτο και ζητήθηκε από τη κυβέρνηση να υπάρξει επαναδιαπραγμάτευση του συμβολαίου με το διαχειριστή καθώς επίσης να γίνει εκ νέου προβληματισμός για λήψη πρόσθετων μέτρων ώστε να μειωθεί το κόστος διαχείρισης των σκυβάλων.
 
 
Τα άτομα και οι οικογένειες με νευροαναπτυξαικες παθήσεις έχουν τεράστια ανάγκη αλληλεγγύης από τη πολιτεία και οφείλουμε να ετοιμάσουμε και να εφαρμόσουμε πολιτική. Η σημερινή απραξία επί του θέματος δεν μας τιμά ως σύγχρονη χώρα.
 
Αποτελέσματα: 1 - 10 από 12 [Σελίδες: 2] 1 2 Next